Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Berge & Co Ørsta får du alt du trenger til bilen din

Berge & Co Ørsta er en erfaren bilforhandler som tilbyr salg av Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy. I tillegg tilbyr vi en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du du trenger en rutineservice eller EU-kontroll. Hvis du har fått en skade på bilen din så kan vi selvfølgelig reparere skaden for deg, og vi gjør også billakkering når det er behov for det. Vi hjelper deg også når det er tid for dekkskift, og har et eget dekkhotell slik at dekkene dine blir tatt vare på til neste sesong.

Du som kunde er alltid i fokus hos Berge & Co Ørsta. Vi gjør alt for å hjelpe deg, både før og etter at du har kjøpt ny bil hos oss. Hos Berge & Co har vi over 60 år med kjøreglede, og i 2016 feiret vi 60-årsjubileum! Berge & Co ble etablert av Erling Berge allerede i 1954, da Berge signerte en avtale med Møller for å bli forhandler av Volkswagen i Sogn og Fjordane. Berge & Co har også vært desidert størst på Volkswagen Nyttekjøretøy i fylket i flere tiår. Berge & Co er lokalisert i Førde, Sogndal, Stryn, Ørsta, Florø og Måløy.

Velkommen til oss på Berge & Co Ørsta!

Åpningstider

Salg

 • Mandag
  09:00 - 16:00
 • Tirsdag - Fredag
  08:00 - 16:00

Delelager

 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00

Verksted

 • Mandag - Onsdag
  08:00 - 16:00
 • Torsdag
  08:15 - 16:00
 • Fredag
  08:00 - 16:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››